Ulvedommen ankes med baggrund i en konspirationsteori

1 Response

  1. Michael Lancaster siger:

    Min tillid til Dansk ret er dybt rystet, og jeg vil aldrig mere betragte Danmark som et retssamfund, hvis ikke Landsretten skærper straffen til mindst 1 års ubetinget fngsel for selvtægt og drab på fredede arter. Med den nuværende strafudmåling er der lukket op for selvtægt på alle fredede arter der mishager en, fx rovfugle der tager fasanopdræt, ulve, sæler, delfiner og marsvin. Generer de mig eller koster de mig besvær og penge så kan jeg bare slå dem ihjel og bagefter finde en god undskyldning og beholde jagttegn, fisketegn eller andre licenser og så slippe betinget, forudsat der overhovedet er beviser. FØJ det STINKER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.