Ulv med unger fik dansk jæger til at se spøgelser

3 Responses

 1. Gudrun Alice jensen siger:

  I 2006 boede jeg på Bobjergvej træt ved Broby skoven . Jeg var på vej hjem ud af vejen og lige pludselig g stod der en hund midt på vejen . Jeg holdt stille og tænkte – den ligner da en ulv. Jeg sad sikkert i min bil og så forsvandt den over mod brobyskoven. Næste dag tidligt om morgenen så jeg den igen ud for min gårdsplads og da stod den også og betragtede mig. Jeg tænkte dengang ikke så meget over det, men gik ud ved fangeren og så forsvandt den igen over markerne. Jeg kan huske jeg ringede politiet op og jeg fik skældud fordi de mente jeg var dumdristig, men jeg var bare nysgerrig. Kan det tænkes at der har været en enlig ulv der i det område og er forsvundet eller skudt af en jæger. Jeg så den ikke siden.
  Med venlig hilsen Gudrun Alice jensen

  • Bjørn Holmskjold siger:

   Hej Gudrun Alice jensen.

   Det kan sagtens have været en ulv. Meget kendetegnende er netop, at den virker som en lidt bange hund, hvilket ikke er så overraskende, da ulven er hundenes forfar.

   Derfor skal man gøre det samme, som er det en tilløbende hund. Man skal ikke blive bange, for den angriber ikke, men er som hunde nysgerrig. Men den er ikke tilbøjelig til at komme hen til en, som hunden vil gøre. Men er det en ung ulve kan den finde på det – Og igen skal man se den som en hund, og tale rolig til den. Men den vil typisk ikke komme tæt på. For er af natur sky. Men en spændende oplevelse. Men igen… der er ingen grund til at frygte ulven. Desuden er den meget mere begavet, end hunden.

   Hilsen Bjørn

 1. 20. juli 2018

  […] Ulv med unger fik dansk jæger til at se spøgelser […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.