Jæger: Samfundet (politiet) må holde op med at vise tillid til personer, som åbenlyst ikke fortjener den

3 Responses

  1. Jens Ulrik Høgh siger:

    Holmskjold. Det er helt fint, at du citerer mig for alt hvad jeg siger og skriver offentligt. Jeg står 100% inde for alt. Men måden du gør det på her er ikke i orden.

    1. Du har ikke spurgt mig om du uden videre må bruge mit billede…. og det må du ikke.

    2. Du blander mit debatindlæg fra Fyens.dk sammen med en masse screendumps fra rabiate ulvemodstandere uden at forklare tydeligt, med billedtekster eller lignende, hvad der udtales af mig og hvad der udtales af dem. Jeg vil IKKE slås i hartkorn med disse mennesker – det er faktisk det mit debatindlæg handler om. Har du iøvrigt spurgt fyens.dk om du må bringe debatindlægget her? Jeg tvivler….

  2. Jens Ulrik Høgh siger:

    For lige at uddybe min ovenstående kommentar: Tag mit private jagtfoto af din side med øjeblikkelig virkning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *