“Gribbene” truer Danmarks første ulvefamilie med død og udslettelse

2 Responses

  1. Hans Henrik Iversen siger:

    Personligt har jeg det rigtig fint med at ulven er kommet tilbage til den danske natur, det vil blive en stor berigelse specielt her i Thy, hvor jeg bor, jeg er dog også af den opfattelse, at når ulvene om nogen år har fået sig etableret, ja så skal der også være mulighed for en form for regulering, ikke at jeg tror det bliver det store problem, da jeg forestiller mig at der i et område som Region Nordjylland måske er plads til en 4 måske 5 ulvefamilier, tættere tror jeg ikke de ønsker at leve.

    • Bjørn Holmskjold siger:

      Det tror jeg du har ret i… Men nu er det jo sådan med rovdyr, at de øges i antal eller bliver færre i takt med byttedyrenes udsving.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *