“Gribbene” truer Danmarks første ulvefamilie med død og udslettelse

3 Responses

 1. Hans Henrik Iversen siger:

  Personligt har jeg det rigtig fint med at ulven er kommet tilbage til den danske natur, det vil blive en stor berigelse specielt her i Thy, hvor jeg bor, jeg er dog også af den opfattelse, at når ulvene om nogen år har fået sig etableret, ja så skal der også være mulighed for en form for regulering, ikke at jeg tror det bliver det store problem, da jeg forestiller mig at der i et område som Region Nordjylland måske er plads til en 4 måske 5 ulvefamilier, tættere tror jeg ikke de ønsker at leve.

  • Bjørn Holmskjold siger:

   Det tror jeg du har ret i… Men nu er det jo sådan med rovdyr, at de øges i antal eller bliver færre i takt med byttedyrenes udsving.

 2. Mike siger:

  Nu er jeg selv df så det var det en trist måde at samle folk om noget ved at svine dem til. Men heldigvis er det få i df som er enige med den skal fjernes og modsætning til de fra mere dansker fjendske partier der sidder stille mens deres egen med danskere lider af kulturberigelsen de har importeret hertil så vil vi ikke have udryddet noget så dansk som den europæiske ulv igen uanset hvad df mener i toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.