En ny ulveforening “Ulvetid” er på trapperne, bevæbnet med saglighed….

9 Responses

 1. alice Wilken siger:

  Jeg vil gerne optages i gruppen.. Jeg vil gøre mit til at vi bevarer det smukke dyr i DK.

 2. Dawn siger:

  Jeg vil meget gerne vær medlem. Vi må pas på Ulven. Den er vigtig i ecologien, ud over at vær et smuk dyre.

 3. Vibeke Winther Andersen siger:

  Dejligt initiativ. Det er super vigtigt at få fakta ud i medierne som for tiden desværre svælger i at puste til frygt, had og skrøner 🙄

 4. Kirsten Holmgaard Nielsen siger:

  Jeg kunne nok godt tænke mig også at blive medlem af gruppen/foreningen. Jeg vil holde mig orienteret og se om I skriver noget her på siden om dette.
  Godt initiativ 🙂

 5. Joan Larsen siger:

  fantastisk godt initiativ 😊 jeg vil meget gerne være med i gruppen 😊

 6. Susie Fastrup siger:

  Jeg vil gerne være medlem.
  Det vil være mig en ære!

  Godt initiativ

  Mvh Susie

 7. Brian Haslam Nielsen siger:

  Hej , jeg vil også gerne være medlem , det tåbelig had mod at vi har ulven i dk , må stoppes med alle midler , Ulven skal være her , den hører til i den danske natur , og VI må lære at leve med og indordne os under at den er tilbage

 8. Freddy Pedersen siger:

  At ulven er kommet tilbage efter små 200 år er noget af det bedste der er sket længe, vi skal værne om den, ikke bekæmpe den. Jeg vil fremover kun stemme på ulvevenlige partier til Folketinget, også selvom det måtte betyde at jeg for første gang i mit liv måtte stemme rødt. Held og lykke med jeres forening.

 9. Freddy Pedersen siger:

  At ulven er kommet tilbage efter små 200 år er noget af det bedste der er sket længe, vi skal værne om den, ikke bekæmpe den. Jeg vil fremover kun stemme på ulvevenlige partier til Folketinget, også selvom det måtte betyde at jeg for første gang i mit liv måtte stemme rødt. Held og lykke med jeres forening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.